Digimon Adventure 10KM Virtual Run

Jom Sertai Digimon Adventure 10KM Virtual Run!

Tempoh Pendaftaran : 15 Mac 2020 hingga 15 April 2020

Tempoh Larian : 16 April 2020 hingga 16 Mei 2020

Lokasi Larian : Bebas (mana-mana tempat mengikut keselesaan anda)

Jarak Larian : 10KM (boleh digabungkan jarak keseluruhan)
Penghantaran : PERCUMA seluruh MALAYSIA!
Rebut Peluang Super Early Bird Promo :  TERHAD UNTUK 100 PESERTA SAHAJA! 
Menangi jam Huawei Band 4 :  Untuk seorang pemenang yang mempunyai video
larian VIEW paling banyak di channel Youtube Oak United Creative


Panduan Larian   

 1. Terbuka kepada warganegara Malaysia sahaja.
 2. Peserta mestilah melengkapkan butiran pembelian, serta butiran pelanggan sebelum memulakan larian.
 3. Kit penghantaran akan dihantar terus ke alamat mengikut maklumat yang diberikan peserta semasa pendaftaran. Para peserta diminta memberikan alamat surat yang sewajarnya bagi mengelak sebarang masalah.
 4. Pembayaran boleh dilakukan dengan kaedah online transfer (maybank, cimb, bank islam dan banyak lagi).
 5. Selepas pembayaran diterima dan disahkan, para peserta akan menerima nombor e-bib melalui e-mel (sila periksa di spam box atau junk mail) dan simpan untuk kegunaan selepas itu.
 6. Sila maklumkan kepada kami jika tidak menerima e-bib di dalam masa 7 hari selepas tarikh pembayaran dilakukan.
 7. Peserta boleh memulakan berjalan/larian mereka semasa tempoh larian (peserta tidak perlu melengkapkan larian dalam hanya satu hari sahaja) tidak kira jarak berapa sekalipun (contohnya 1km atau 2km sehari) pada bila-bila masa antara tempoh larian bermula sehingga tarikh akhir larian.
 8. Peserta harus melengkapkan jarak larian dan buktikan melalui snapshot jarak treadmill, atau keputusan daripada apps larian seperti Nike+, Runtastic, Strava, Garmin, Mapmyrun, Google fit, Runkeeper dan sebagainya (berupaya merekod jarak & masa larian).
 9. Muatnaik gambar anda bersama e-Bib dan share rekod larian di group Facebook Oak United Creative kami beserta hashtags #ChosenOne #Digimon
 10. Pihak penganjur berhak untuk menggunakan mana-mana gambar dan rakaman para peserta untuk sebarang tujuan iklan tanpa menyatakan sebarang pemberitahuan terlebih dahulu.
 11. Untuk memenangi hadiah Huawei Band 4, peserta perlulah menghantar video larian dengan memegang  E-bip. Wajib hantar video ke emel oakunitedcreative@gmail.com selewat-lewatnya 16 Mei 2020, jam 11.59 malam. Peserta yang mempunyai video VIEW terbanyak di channel Youtube OAK UNITED CREATIVE akan memenangi pertandingan ini. Bagi yang tidak memenuhi syarat pertandingan maka terbatal penyertaan mereka. Keputusan juri adalah muktamad.
 12. Penghantaran medal dan t-shirt 'finisher' akan dilakukan selepas tamat tempoh larian iaitu selepas  17 Mei 2020  (di dalam tempoh 14 hari bekerja) & nombor tracking akan diberi di dalam email anda.
 13. Pihak penganjur berhak untuk membatalkan, menangguhkan atau meminda acara pada bila-bila masa tanpa notis terlebih dahulu kepada peserta, dalam hal ini pihak penganjur akan berusaha untuk memberitahu peserta sebelum tarikh acara. Sekiranya peristiwa itu telah dibatalkan atau ditangguhkan, bayaran balik akan dikenakan untuk yuran pendaftaran yang dibayar dan penganjur tidak akan bertanggungjawab atas sebarang kehilangan atau kesulitan yang lain.
 14. Pihak penganjur tidak akan bertanggungjawab untuk sebarang kecederaan atau kematian semasa larian berlangsung jika perkara tersebut berlaku disebabkan kecuaian para peserta sendiri.
 15. Jika ada sebarang persoalan boleh whatsapp kami di Whatsapp Admin (mesej sahaja).

Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau
Jika terdapat lebih dari 1 penyertaan sila masukkan tanda "," . Contoh : Fatin, Amirah, Sabrina...
Jika terdapat lebih dari 1 penyertaan sila masukkan tanda "," . Contoh : Kanak-kanak (1/2), (7/8), Dewasa (S), (M)....

BUTIRAN PEMBAYARAN


Maklumat Peniaga

Oak United Creative
oakunitedcreative@gmail.com
+60133348422